opc_loader

Desks
Bij Studioguys heb je de mogelijkheid om zelf je eigen desk samen te stellen! De meubelen worden volledig op maat in onze eigen werkplaats gemaakt
en in nauw overleg afgestemd op je persoonlijke wensen op het gebied van kleur, materialen en b.v. inbouwruimte voor apparatuur.

Het meubel links hierboven bijvoorbeeld.  Het onderstel is opgebouwd uit gelaste stalen poten die gevuld worden met minerale wol om "ringing"
tegen te gaan. Hier is het staal onbehandeld, maar de poten kunnen in elke RAL-kleur worden gepoedercoat.
Ze worden verbonden door een centrale kabelgoot die aan de achterkant goed toegankelijk is om je gear overzichtelijk te bekabelen.
Bovendien is er voldoende ruimte voor mobiele opslagmedia, USB-hubs, voedingen, stekkerblokken etc.
Geen kabels meer op de vloer ;-) De kabelgoot heeft een schuin front om reflecties tegen te gaan en wordt gespoten in dezelfde RAL-kleur.

Het blad is 36mm dik en kan worden afgewerkt met een slijtvaste HPL naar keuze, maar ook fineer of massief hout behoren tot de mogelijkheden.
In het blad kunnen we je apparatuur inbouwen, hier centraal in twee 19" modules maar links en rechts van het centrum kan ook.
De 19" gear steekt met de achterkant in de kabelgoot, dus bekabelen doe je snel en efficiënt.

De desk rechts heeft een onderstel van MDF en matching stof. Het blad is vervaardigd uit oude eiken vloerdelen afgewerkt in greywash.
De displays zijn verzonken in het blad geplaatst, en we hebben enkele Avid controllers ingebouwd.

De mogelijkheden zijn eindeloos! En dat voor een prijs die je aangenaam zal verrassen. Ook een custom desk op je verlanglijstje?
Neem dan contact met ons op. We maken graag tijd vrij om je wensen te vertalen naar een unieke werkplek-oplossing.