opc_loader

 
 Akoestisch ontwerp en studiobouw 
Behalve het leveren van apparatuur en bekabeling kun je bij STUDIOGUYS terecht voor complete bouw- of verbouwprojecten. Of het nu gaat om audio produktie-studio’s, control rooms, live rooms, midi produktieruimtes, radio-of video studio’s, vocal booths. In feite elke ruimte die vraagt om een akoestische benadering. Ondanks onze jeugdige leeftijd beschikken we over een jarenlange ervaring in ons vakgebied en de tools en de specifieke kennis om vooraf de respons van een ruimte te berekenen. Zowel bouw-technisch als inhoudelijk vind je in STUDIOGUYS een volwaardig gesprekspartner bij je bouwplannen. Doen we alles zelf? We kunnen veel, maar zeker niet alles. Wij zoeken waar nodig de samenwerking met partijen die zich inmiddels in hun vakgebied bewezen hebben. Maar het is wel goed te weten dat je één aanspreekpunt hebt en één eind-verantwoordelijke partij.
 
Wij hebben een bouwmethode ontwikkeld waarbij maximale isolatiewaarden (>50dB!) worden gehaald terwijl de bouwtijd op locatie tot een minimum kan worden beperkt. Dat is belangrijk, want zo worden zowel je downtime als de kosten drastisch beperkt.

Onze benadering omvat alle aspecten rond de bouw van je studio, van CAD-design tot het moment dat je de sleutel omdraait. Het hele concept is modulair en kan zelfs het optimaliseren van je workflow en het ontwerpen van maatwerk meubilair omvatten. En ook het complete technische plan inclusief bekabeling en installatie kan worden geïntegreerd. Zo nemen we je alle zorg uit handen.

Meer informatie over onze aanpak en recent gerealiseerde projecten vind je hier. 

 Studio Ergonomics 
 Een plezierige en ergonomisch verantwoorde werkomgeving is bepalend voor je werkplezier, je concentratie-vermogen en je fysieke gesteldheid. Als je je dat realiseert, besef je hoe belangrijk goed meubilair is. Bij STUDIOGUYS vind je ergonomisch ontworpen meubilair in uiteenlopende prijsklassen en van toonaangevende fabrikanten als Sterling Modular en Keoda. Maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden, want wanneer het op studio-meubilair aankomt, is elke situatie uniek. Bij STUDIOGUYS worden we niet gehinderd door conventies. Soms bestaat de beste oplossing eenvoudigweg nog niet. Als we denken dat iets zou moeten kunnen, dan gaan we héél ver om dat te realiseren. Er zijn inmiddels veel voorbeelden van de frisse manier waarop we met studio-ergonomie omgaan. En ondanks dat veel van deze oplossingen volledig custom-ontworpen zijn, kunnen we ze toch concurrerend geprijsd produceren.
 
Ons doel is altijd de meest optimale werkplek, volledig ontwikkeld voor jouw ideale workflow. Zonder enige beperking in materialen, vormen of afmetingen, maar altijd met een stijlvol aanzien.

 Just wiring 
Het ontwerpen van een goed bekabelingsplan is een op zichzelf staande discipline. Of het nu gaat om een basic recording-setup of een complexe multi-purpose studio, STUDIOGUYS begeleidt je bij elke stap van het proces dat leidt naar een bedrijfszeker resultaat. Van analoge en digitale audio-bekabeling tot clocking, video en networking.
 
Wij hebben een uitstekende verstandhouding met fabrikanten en distributeurs en kunnen altijd een concurrerende aanbieding doen voor zowel bekabeling als apparatuur.