opc_loader

 Van STUDIOGUYS vóór studioguys  
Onze naam is niet zomaar uit de lucht gegrepen. STUDIOGUYS is opgezet door mensen met hands-on praktijkervaring die dezelfde taal spreken, dezelfde problemen hebben ervaren en dezelfde passie delen voor audio. Letterlijk van studioguys vóór studioguys dus. En studiogals natuurlijk.
 
STUDIOGUYS is web-based met added value
 STUDIOGUYS kiest voor een andere aanpak dan reguliere pro-audio aanbieders én doet het anders dan "webshops". Onze toegevoegde waarde zit 'm in een ongeëvenaarde bereikbaarheid (bijna 24u per mail), een werkelijk merk-onafhankelijk advies, de unieke on-site demo-service, produktpresentaties en workshops en een volledig klantgerichte aanpak. Om nog maar niet te spreken over het unieke en toegankelijke overzicht aan prachtige pro-audio produkten, gerangschikt op merk, type en specs. Wil je niets missen, meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief, (onderaan de linkerkolom...)

Van apparatuur tot custom-built studio project
 Vanuit onze achtergrond kunnen we putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van studio-ontwerp, bouw en bekabeling. Voor de uitvoering van projecten werkt STUDIOGUYS met een kleine selectie gedegen partners die het klappen van de zweep kennen. Of het nu gaat om de akoestische behandeling van een bestaande ruimte of de realisatie van een volledig nieuw te bouwen studio, je project is vanaf het eerste ontwerp tot aan de turnkey oplevering in vertrouwde handen. De eerste inventarisatie van je wensen vertalen wij in een projectplan waarin planning, bouwbegeleiding en kostenbewaking belangrijke factoren zijn. Zo heb je snel inzicht in kosten en mogelijkheden, zoals b.v. de mogelijkheid je "down-time" tot een minimum te beperken. Meer weten? Neem dan kontakt met ons op of vraag online de prospectus aan!

Jij beslist!  
Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar toch komt het nog heel vaak voor dat je iets "verkocht" wordt waar je eigenlijk niet op zat te wachten. STUDIOGUYS doet niet aan agressieve sales, maar geeft je de tools en input om zelf de juiste beslissing te nemen. Natuurlijk waarderen we het enorm als we je nieuwe aanschaf mogen leveren, maar we willen ook een fijn gevoel overhouden aan de manier waarop!

Marktconforme prijsstelling
Omdat we een sterk klantgerichte aanpak nastreven houden we de markt scherp in de gaten. Als klant ben je daar immers bij gebaat. Onze prijzen zijn daarom doorgaans marktconform, met de meest optimale prijs/prestatieverhouding. Het kan echter voorkomen dat je ergens een aanbieding aantreft die scherper geprijsd is. Neem dan gerust kontakt met ons op! Wanneer je voorkeur uitgaat naar levering door STUDIOGUYS, dan zul je merken dat we je dan als trouwe klant extra zullen belonen. Prijs hoeft wat ons betreft nooit een reden te zijn om niet bij STUDIOGUYS te bestellen.
Alle prijzen die je op onze website vindt zijn EXCL. BTW.

Voor merken en produkten uit de VS en de UK geldt dat de wisselkoers op het moment van bestellen bepalend is voor de werkelijke prijs. Vermelde prijzen zijn derhalve altijd indicatief. Vragen? Neem dan gerust kontakt met ons op: info@www.studio-guys.nl
 
Levering via officiële kanalen
 Alle produkten die je bij STUDIOGUYS koopt, worden geleverd via officiële kanalen. STUDIOGUYS koopt in bij fabrikanten of door de fabrikant aangewezen distributeurs. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet. Allereerst kan een Nederlandse distributeur meestal uit voorraad leveren en heb je je spullen lekker snel in huis. "Grijze" import kan soms wel goedkoper zijn, maar zal consequenties hebben voor de manier waarop je garantie ervaart op het moment dat het er op aankomt. Anders gezegd: Wanneer je iets in een ander Europees land koopt en het gaat stuk, dan zal een lokale distributeur daar doorgaans minder soepel mee omgaan, als een reparatie al in behandeling genomen wordt. STUDIOGUYS richt zich op professionele gebruikers waarvoor continuïteit en bedrijfszekerheid belangrijke factoren zijn. Gaat er iets stuk, dan zullen wij er alles aan doen om je "up and running" te houden. Met vervangende apparatuur of bemiddeling bij een snelle reparatie. En dat kan niet zonder steun van de officiële kanalen.
 
Demo's, produktpresentaties en workshops  
I.s.m. fabrikanten, distributeurs en producers organiseren we met enige regelmaat demo's, produktpresentaties en workshops. Dergelijke bijeenkomsten vinden plaats in operationele studio's door heel het land en leveren altijd interessante gespreksstof op. Het kan heel leerzaam zijn om toonaangevende producers "aan het werk" te zien, maar er is altijd een gezonde wisselwerking. Maak gebruik van de gelegenheid om met fabrikanten en andere studioguys (en studio-girls) van gedachten te wisselen en kennis te nemen van nieuwe produkten en technieken. Wil je op de hoogte blijven van de agenda en de eerstvolgende presentaties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Unieke demo-service
De keuze voor hoogwaardige randapparatuur is een heel persoonlijke. Meestal gaat het niet meer over kwaliteitsverschillen - de meeste ontwerpen zijn toch al compromisloos gemaakt - maar over smaak. En daar valt immers niet over te twisten. High-end outboard moet aansluiten bij je wensen, je verwachtingen en je beoogde sound. Wij vinden dat er maar één manier is om de juiste keuze te maken, en dat is zelf de proef op de som nemen in een A-B, of zelfs C-D-E vergelijk. En bij voorkeur beoordeel je je toekomstige aanschaf in je eigen omgeving, met de akoestiek en referentie-monitoren waar je aan gewend bent. 
 
Compleet pakket hoogwaardige oplossingen
Van meubilair tot high-end randapparatuur en van microfoons tot custom-ontworpen bekabeling, het aanbod van STUDIOGUYS is al heel compleet. Maar de pro-audio markt blijft volop in beweging en wij zitten daarom ook niet stil. Door nauw contact met fabrikanten en distributeurs en veelvuldig beursbezoek kunnen we je voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die je het leven als Studioguy zo comfortabel mogelijk maken. We letten daarbij op altijd duurzaamheid, waardevastheid en de hoogste kwaliteit.