opc_loader

ADL C/L 1000 (LA2A design)

Beschrijving

The ADL 1000 Tube Compressor/Limiter is a brilliant all discrete design providing phenomenal dynamic range with a clear, punchy, warm sound! Its "invisible" compression has made the ADL 1000 a very in-demand item. Each unit is handbuilt with the very finest workmanship available. So why settle for less. Find out today why so many people are using the ADL 1000 Tube Compressor/Limiter, the "fattest" sound around!

Studioguys is er trots op Anthony DeMaria Labs voor de Benelux te mogen vertegenwoordigen om verschillende redenen. Allereerst vanwege de fenomenale kwaliteit van de produkten - handbuilt in the USA - maar bovenal ook omdat Anthony DeMaria er naar streeft legendarische audio-ontwerpen in leven te houden en bereikbaar te maken voor nieuwe generaties.

De CL1000 en SCL1500 zijn respectievelijk natuurgetrouwe mono en stereo remakes van de legendarische Teletronix LA-2A, zoals de ADL670 een één-op-één replica is van de illustere Fairchild 670. Merken die al lang niet meer bestaan maar wél hun stempel hebben gedrukt op de manier waarop wij muziek beleven, en dankzij ADL nog lang zullen kunnen doen!

Extra informatie


Veelgevraagd voice-over en music producer, "A-Stem" Zeno Groenewegen over zijn ADL C/L 1000's:

Ik heb 2 ADL1000's. ADL was tot voor kort hier niet bekend en vooral niet te krijgen. Ben een absolute fan van de ADL's en krijg altijd de nodige complimeten over mijn voice-over sound waar de ADL een groot deel van uitmaakt. Ook bij zangopnamen gebruikt ik de ADL1000 zowel bij tracking als in de mix wat een mooie warme sound geeft.

Beoordelingen (0)
ADL C/L 1000 (LA2A design) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ADL C/L 1000 (LA2A design)