opc_loader

Informatie over betalen

Alle prijzen die je vindt op onze website zijn EXCL. 21% BTW.

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

Steeds meer produkten worden online gekocht. Een boek, reis, dvd, muziek of studio-apparatuur, alles is tegenwoordig eenvoudig via het internet aan te schaffen. Een aantal toonaangevende banken heeft met iDEAL een makkelijke en veilige betaalmethode ontwikkeld voor de betaling van onlineproducten en -diensten. iDEAL is online betalen via internetbankieren die ook door STUDIOGUYS wordt gebruikt. Op deze website vind je alle informatie over iDEAL: 

http://www.ideal.nl/consument/?s=wat 
 

Betalen via Paypal

Een andere manier van veilig en gemakkelijk online betalen is Paypal. Paypal is vaak makkelijker voor internationaal online betalingsverkeer en kan gekoppeld worden aan je bankrekening of creditcard. Een gratis Paypal-account maak je in 5 minuten aan. Meer informatie en de mogelijkheid om direct een account aan te maken vind je hier: https://www.paypal-nederland.nl/landingspages/veilig_betalen.php?mpch=ads

  

Betalen via overboeken per bank
Rabobank logo
                                   
- T.n.v : soundengineer.nl
- Te : Nieuwkoop, Nederland
- Bankrekeningnr. : 15.73.46.471

- IBAN

: NL97 RABO 0157 3464 71
Betalen onder rembours
     
STUDIOGUYS maakt gebruik van TNT Post voor de verzending van je bestelling. Je kunt je bestelling contant afrekenen pinnen met je bankpas. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging kun je met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn afhankelijk van de waarde van de verzending en komen bij de standaardverzendkosten.