opc_loader

Custom Built


 

Met ons aanbod aan akoestische oplossingen kun je de meest voorkomende akoestische problemen aanpakken. Denk daarbij aan reflecties, laag-opbouw in hoeken en staande golven. Maar geen twee ruimtes zijn gelijk, en daarom is maatwerk soms onvermijdelijk. STUDIOGUYS kan eventuele problemen in kaart brengen aan de hand van een akoestiekmeting, waarbij we o.a. kijken naar galmtijden en frequentie-respons. Aan de hand van die gegevens stellen we een akoestisch ontwerp op waarbij de verwachte waardes nauwkeurig kunnen worden voorspeld.

Veel akoestisch ontwerpers werken vanuit een stappenplan, waarbij eerst de bouw wordt gerealiseerd en pas daarna wordt bepaald hoe de ruimte akoestisch wordt behandeld. Dat lijkt logisch, maar dan weet je dus niet vooraf wat die akoestische behandeling inhoudt en - belangrijker nog - wat de kosten zijn. STUDIOGUYS behoedt je voor verrassingen achteraf. Als halverwege het traject de akoestische behandeling veel duurder uitpakt dan je had verwacht is dat niet alleen zuur, het kan ook een aanzienlijke aanslag op je budget inhouden. Helderheid vooraf is voor iedereen plezierig. En eerlijk is eerlijk; akoestiek is weliswaar geen eenvoudige materie, maar er is ook geen reden om het in mystiek en rook te hullen. Hoe ruimtes en materialen geluid beinvloeden is meetbaar en voorspelbaar. En bovendien is het prettig te weten dat we terug kunnen vallen op een brede ervaring in akoestisch ontwerpen en studiobouw.

Heb je bouw- of verbouwplannen, laat je dan niet verrassen maar kies voor de zekerheid van een grondige aanpak! Meer weten? Kijk dan hier of neem kontakt met ons op: info@studio-guys.nl