opc_loader

SANDBOX Tuneable Wall Trap XL 200x80

445,00
(Prijs excl. btw)
x
Beschrijving

Laagbehandeling in de studio is een verhaal apart. Veel van de fabrieksoplossingen zijn slechts beperkt werkzaam in het gebied waar je dat zou willen, vanaf 40Hz en omhoog. Doorgaans zijn ze te klein, te ondiep en beschikken ze over te weinig massa. Dat werkt dus enigszins als breedband-absorber, maar je begrijpt dat een schuimblokje van 30x30 of 30x60 niet veel doet voor echt lage frequenties. Natuurlijk kun je er meerdere stapelen, maar dan oogt het niet direct fraai, toch? Bovendien zijn deze oplossingen gebaseerd op schuim, dat meestal niet de meest ideale akoestische eigenschappen heeft en ook nog eens brandgevaarlijk kan zijn.

Studioguys ontwikkelde daarom SANDBOX Modular Acoustics, absorbers, diffusers en mega-grote traps en absorbers. Hoewel ze er aan de buitenkant identiek uitzien is de binnenkant van de oplossingen ingrijpend anders. We maken grofweg onderscheid tussen wideband absorbers en tuneable resonators die kunnen worden afgestemd op elke gewenste frequentie volgens het Helmholtz principe.

Voor kleinere ruimtes raden we breedband absorbtie aan om eventuele laagproblemen te adresseren. De SANDBOX absorbers zijn diepe, brede corner- of wandtraps met een breedbandige werking tussen ca. 40 en 200Hz. Standaard is de absorber 80cm breed en 120 of 200cm cm hoog. SANDBOX corner-absorbers zijn altijd snel leverbaar en verkrijgbaar in 37 verschillende kleuren! Beschik je over een beperkte ruimte, dan zijn er ook varianten van 60cm breed of eventueel zelfs custom-built.

Heel specifieke laagproblematiek kunnen we behandelen met resonators die afgestemd worden op de probleemfrequentie(s). Wil je precies weten wat er aan de hand is in je ruimte, dan komen we daar graag voor langs. Een meting brengt nauwkeurig in kaart waar staandegolven of ongewenste reflecties plaatsvinden, en in sommige gevallen is er een bouwkundige oorzaak van je laagprobleem. Ook dan is het handig om daar inzicht in te hebben, en ook voor dergelijke oorzaken hebben we oplossingen in huis. Weet je al hoeveel demping in welke frequenties nodig is, dan kun je de resonators ook gewoon online bestellen natuurlijk. Geef in dat geval de kleur van je keuze per mail door en wij verzorgen de rest. Hou wel rekening met een korte levertijd, getunede basstraps zijn niet op voorraad.

PRIJS IS EXCL. BTW EN PER STUK

Beoordelingen (0)
SANDBOX Tuneable Wall Trap XL 200x80 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SANDBOX Tuneable Wall Trap XL 200x80