opc_loader

SANDBOX Midrange Quarter 60x60x9

59,00
(Prijs excl. btw)
x
Beschrijving

SANDBOX Quarters vormen een flexibele oplossing om een breed deel van het frequentie spectrum te behandelen. De basispanelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende diktes die je door elkaar kunt gebruiken. Bovendien zijn Quarters per stuk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus je kunt naar hartelust mixen en matchen. Colourblocking of van alles door elkaar, en tegelijkertijd verbetert de akoestiek met grote stappen.

Bij de produktie van SANDBOX Quarters wordt geen schuim gebruikt maar minerale wol of polyesterwol dat uitstekende akoestische eigenschappen bevat en brandvertragend werkt. De open structuur van de wol zorgt voor een uitstekende absorbtie en de verschillende diktes zijn effectief op verschillende delen van het spectrum. Zo kunnen we de galmtijd van een ruimte gelijkmatig omlaag brengen.

Wanneer je er prijs op stelt komen we de panelen tegen een geringe vergoeding ook nog voor je bevestigen en ook kunnen we voor en na plaatsing een meting verrichten waardoor inzichtelijk wordt wat de precieze werking is van de akoestische behandeling. Dat gaat veel verder dan reguliere fabrieksoplossingen, maar omdat geen twee ruimtes gelijk zijn vraagt akoestiek nu eenmaal om een individuele aanpak.

Beoordelingen (0)
SANDBOX Midrange Quarter 60x60x9 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Laatst bekeken items

Laatst bekeken items